За Ивана

Ивана...

Тя е хубава и властна. Не, тя е много хубава и властна. “Голямата” дама от малкия град, която разбива на пух и прах представата за поп-фолк и записва името си със златни букви в историята на жанра. Тя - провокативната, оригиналната, която влиза с гръм и трясък в една толкова отричана и хулена територия и я завладява. А всичко, което изпява остава в главите на хората - поклонници или съдници. Има инат, амбиция и характер, достатъчни да срутят Айфеловата кула, а харизмата й е като невидимо лепило. Успехът й е категоричен, а нейният купон е най-як и ако се питате защо...ами просто тя е гаранция за качество и е хубаво, че е с марка BG.

Да си певицата на народа е титла, натоварена с много отговорности. Изискват се редица качества, а във времето Ивана е доказала, че не само ги притежава, но ги и развива:

“Научих, че не е важно какво си казал на някого, а как си го накрал да се почувства; че не е важно колко пари имаш, а колко струваш; че най-добрият приятел е този, с когото можеш да помълчиш; че и добротата трябва да е премерена и адресирана; че няма успехи и неуспехи - има само уроци; че всичко минава и че единствената причина за живот е любов... и пак любов.”

 

ДОБРЕ ДОШЛИ В ОФИЦИАЛНИЯ УЕБСАЙТ НА ИВАНА!