Новини

Новини

Ивана отбеляза 15 години в "Пайнер"

На 14 септември се навършват 15 години от влизането на Ивана в музикална компания “Пайнер”. Точно на тази дата през 1999 г. певицата и инж. Митко Димитров си стискат ръцете за взаимно сътрудничество и оттук стартира работата на певицата по песните й, голяма част, от които, се превръщат в едни от най-големите български хитове. 2000 г. е важна за Ивана, тъй като тогава излиза първият й сингъл, който достига огромна популярност и веднага се превръща в хит - “100 патрона”. Изпълнителката печели и награда от “Тракия Фолк” за изпълнението на “Вик”. Многобройни са песните, които докосват сърцата на хората през следващите години. Паралелно с успе ... прочети повече

Ивана в “Автограф”: "Хората около нас осмислят живота ни"

В новия брой на “Автограф” гостува Ивана. Неотдавна, след трагедията, която сполетя Североизточна България, певицата предприе благотворителна инициатива спрямо бедстващите и за много кратко време събра парични помощи, които дари на пострадалите. Тя казва, че не усеща постъпката си, като героизъм или нещо изключително.

“Искаше ми се този път да застана с лицето и с името си, защото, ако мога да заразя още пет човека да направят същото нещо, това за мен е достатъчно. Защото никой не знае какво го чака и какво може да му се случи в даден момент”, казва Ивана.

Тя е впечатлена от силата и здравия български дух, които е видяла в лицето на пострад ... прочети повече

Ивана краси корицата на новия брой на "Story"

Развежда ли се Ивана с попфолка?

Въпреки че тази година фирма "Пайнер" отново ще реализира музикално турне, в което ще се включат най-популярните имена от фирмата, Ивана няма да пее на концертите. Пред списание Story обявената за "Мегазвезда", "Певицата на народа" и "Кралицата на купона" споделя какво е нейното виждане по въпроса и обидена ли е от това решение на шефовете й. „Не мисля, че е изненадващо, тъй като аз не съм участвала и на предишното турне. За тази година нямам покана“, лак ... прочети повече

Ивана представи "Много си готин"

В ефира на "Планета HD" вече се излъчва най-новия видеоклип на Ивана. Той е към песента "Много си готин", по музика на Светослав Лобошки, текст на Мариета Ангелова и аранжимент на Даниел Ганев. Режисьор на видеото пък е Ивайло Спасов. "Много си готин" носи много свежо и лятно настроение и има всички шансове да се превърне в един от хитовете на Лято 2014. Своите мнения и коментари за новия проект на певицата можете да споделите в официалната й Facebook страница, Ivana Official Page.

... прочети повече

Участия