Новини

Назад към новините

Ивана предизвика истински фурор в Турция

Само преди няколко дни Ивана се завърна от незабравимо участие в турския град Силиври, където бе по покана на Асоциацията за култура и солидарност на българските емигранти. Участието в сватбен салон "Mega Saray" продължи няколко часа, а залата с над 1000 седящи места едва успя да побере всички, които искаха да чуят и видят Ивана на живо.
"На никое участие в България не съм пяла толкова народна музика, колкото този път в Турция! Оставям ви сами да си  направите изводите...", призна певицата.
Оказа се, че освен многобройните поп-фолк хитове от репертоара й, хората в залата са искали да чуят и много български народни хора и песни. Домакините на събитието се бяха постарали да удовлетворят всички изисквания на Мегазвездата за перфектно озвучаване и осветление на залата, а самата тя изказа искрената си благодарност към тях за топлото посрещане, професионалното отношение и изключителната организация по време на концерта. Певицата споделя, че е останала с прекрасни впечатления от своето гостуване в морския град и с удоволствие би се върнала отново там. В свободното си време тя успя да се разходи из Силиври и да разгледа най-интересните кътчета в града, както и да се наслади на комфорта, който й бяха създали домакините в лицето на личен коафьор и ескорт.

Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана

Участия