Новини

Назад към новините

Ивана грабна сърцата на меломаните с "Ех, любов"

      Най-новата песен в репертоара на Ивана, “Ех, любов”, успя да спечели сърцата на меломаните още в първия ден, в който видеоклипът към нея се появи в ефира на “Планета” ТВ. Песента е дуетна, по музика на Петър Беков, аранжимент на Спас Лазаров, а тексът е дело на Мариета Ангелова.               

      В “Ех, любов” Ивана успя да изненада своите почитатели и с интересния си избор на дуетен партньор – певецът Васил Иванов. Мегазвездата е известна с това, че има много малко дуетни песни в репертоара си и винаги прецизно подбира дуетните си половинки. Всъщност, Васил Иванов е част от бенда на Ивана от повече от година и певицата споделя, че причините да направи с него баладата “Ех, любов”, са няколко.

      “Той е много “майсторски” певец, може да изпълнява всякакъв вид музика и по време на участията ми покрива много разнообразен репертоар- българска естрада, балкански песни…справя се много добре! Освен това гласовете ни си пасват, което е много важен фактор за това доколко успешно ще се получи един дует.  Той е и много скромен като човек, което за мен също е изключително важно. Затова реших да му дам тази възможност да покаже вокалните си възможности пред широкия кръг публика, да му дам този “старт”, а оттук нататък всичко зависи от него – как ще го приеме аудиторията и дали ще спечели симпатиите им”, споделя Ивана.

    Видеото бе заснето в рамките на 2 снимачни дни в София и Пловдив, като Ивана изказва специални благодарности за съдействието на хотел “Noviz”, Мебели “Zona”, салон за красота “Дива” в Пловдив (които от години се грижат за перфектния й външен вид) и неговите собственици Светла и Танко Генчеви.

-> Видеоклипа към "Ех, любов" можете да видите ТУК

Участия