Новини

Назад към новините

Феновете на Ивана я зарадваха с парти-изненада по случай 15 години на сцена

Мегазвездата на “Планета” ТВ, Ивана, за пореден път доказа, че може да се похвали не само с най-всеобхватната откъм възраст и статус аудитория, но и с най-истинските и верни фенове, които винаги намират начин да покажат любовта и уважението си към своята любима звезда.

      В средата на месеца певицата отбеляза 15 години като част от музикална компания “Пайнер” и това бе повода някои от най-верните й фенове да организират специално парти-изненада в нейна чест. За терен на събитието бе избран популярен бар в Пловдив. Празнично украсеното заведение посрещна нищо неподозиращата певица, която пристигна в компанията на Стояна, Румен и техния малък син Иван.

     Почитателите на звездата бяха подготвили редица изненади за Ивана, най-емоционалната от които бе специален мини-филм, включващ някои от най-запомнящите се нейни изяви в годините, както и лични видеопослания от всеки един от тях. Ивана не успя да скрие вълнението си и призна, че това е най-трогващия и истински подарък, който е получавала, а най-ценното за нея е истинската любов, която всеки един от тях е вложил в създаването на филма.

     “Вие винаги сте ми замисляли невероятни изненади, но признавам, че като тази никога не сте правили! Отдавна нищо не ме е разтърсвало по-силно от това, което сте казали в това видео и сами виждате, че не мога да спра да плача, но от щастие... Наистина, развълнувахте ме невероятно много и ви благодаря безкрайно! Вие отдавна вече не сте просто мои фенове, вие сте мои приятели и съм щастлива да имам всеки един от вас в живота си!"

      Десетки бяха и поздравленията и милите думи, които Ивана получи в официалната си Фейсбук страница, Ivana Official Page. С разрешението на авторите, публикуваме една малка част от тях, както и от посланията, включени във видео-изненадата за звездата.

-       “Ивана е усещане…не може да се обясни! Тя е като топлина в сърцето, която те кара да се усмихнеш”

-       Тя не поставя бариери между себе си и нас, феновете й... Допусна ни до себе си и доказа, че държи на нас, както и ние на нея през всичките тези 15 години”

-       “За мен Ивана е модел на поведение, авторитет, опора! Песните й винаги са ми помагали в трудни моменти и искам да й кажа едно голямо “благодаря” за всичко, което ми е дала!”

-        “Тези емоции, които Ивана ни дарява по време на всяка наша среща, ме държат жива!”

-        “Ивана възпита в мен вкус към хубавата музика и ме научи, че каквото и да постигне човек, преди всичко трябва да остане истински!”

-       “В годините Ивана винаги е била искрена – не само в интервютата и сценичните си изяви, но и в отношенията си с хората и това е най-ценното! Никога не ни е подвела!”

-        “За нас никога не е имало значение дали ще бъде Мегазвезда, Певица на народа, на Десетилетието и т.н. защото за нас всички най-голямата и важна награда е самата ТЯ!”

-        “Ивана, искам да ти благодаря за всичко! Едва ли някога ще мога да ти дам това, което ти си ми дала и искам да ти пожелая цялата любов, която винаги си раздавала и която продължаваш да раздаваш на всички около себе си да ти се връща тройно и четворно и винаги да бъдеш безкрайно щастлива!”

-       “Думите й имат тежест и точно поради тази причина успява с лекота да увлича след себе си толкова многобройна и разнообразна аудитория!” 

-       “Хората й вярват и ще продължават да й вярват, защото я ценят не само като певица, но и като морал, като мислене…Ивана е институция, това е!”

      Освен с  мини филмчето, феновете на певицата я изненадаха и с огромен букет, както и със специална торта, украсата на която пресъздаваше някои от най-емблематичните й изяви на концертната сцена. В колажа, дело на един от най-верните почитатели на Ивана, се отличаваха и някои от специалните плакати, с които феновете на звездата са я радвали в годините.

       Ние, екипът на www.ivanamusic.bg и @Ivana Official Page се присъединяваме към поздравленията на всички фенове! J Ивана, пожелаваме ти много любов, здраве, късмет, успехи, нови върхове в творческия ти път и не забравяй, че всички ние сме с теб и ще сме с теб… ВИНАГИ J Обичаме те!

-> Специалната видео-изненада за певицата можете да видите ТУК

-> Всички снимки от събитието можете да разгледате  и изтеглите от ТУК

Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана Ивана

Участия