Новини

Новини

Участието в инициативата "SOS Час внимание" вдъхнови Ивана за "Ало, мамо"

Песента "Ало, мамо" разплака българите у нас и в чужбина. Ивана е много развълнувана от успеха на песента и благодарна на съдбата, че имаше възможност да участва в инициативата "SOS Час внимание" на "Трафик СОТ" и Българския Червен Кръст.

"Срещите ми с възрастните хора, разказите им за своя живот, ме разтърсиха изцяло", споделя Ивана.

Това вдъхнови певицата на народа да претвори идеята на организаторите на тази прекрасна благотворителна инициатива в песен. През годините певицата винаги е била отворена за различни благородни каузи, а й донесе и това бе повод и телевизия „Планета“ да я отличи с награда за добр ... прочети повече

Ивана предизвика истински фурор в Турция

Само преди няколко дни Ивана се завърна от незабравимо участие в турския град Силиври, където бе по покана на Асоциацията за култура и солидарност на българските емигранти. Участието в сватбен салон "Mega Saray" продължи няколко часа, а залата с над 1000 седящи места едва успя да побере всички, които искаха да чуят и видят Ивана на живо.
"На никое участие в България не съм пяла толкова народна музика, колкото този път в Турция! Оставям ви сами да си  направите изводите...", призна певицата.
Оказа се, че освен многобройните поп-фолк хитове от репертоара й, хората в залата са искали да ... прочети повече

Ивана с приз “Посланик на доброто”

Ивана получи поредния приз, с който нейните почитатели подчертаха благородните активности, които тя направи през 2014 година. Певицата получи отличието по време на 13-те Годишни музикални награди на телевизия “Планета” за всеотдайността, с която осигури средства за пострадалите от наводненията, както и за участието й в кампании на БЧК. Именно Ивана бе голямата звезда, която откри тазгодишната церемония. Още с появата й публиката стана на крака, а изпълнението й остави без дъх почитателите в залата. Ивана също връчи награда, като на нея бе поверена отговорността да съобщи кой е носител на приза “Музикален идол на 2014”.

инфо: planeta.tv

... прочети повече

Ивана - специален гост на концерта "Коледни звезди"

Ивана ще бъде специален гост на спектакъла “Коледни звезди”, който се провежда за 17-та поредна година. Едни от най-обичаните и популярни родни изпълнители ще вземат участие в събитието, организирано от Искра Радева. Мегазвездата на телевизия “Планета” ще зарадва публиката на 11 декември в Зала 1 на НДК, а мотото на концерта е “Звездите на България в хитовете на века”. Вечерта ще предложи много музика, а публиката ще се наслади на песните, които са радвали поколения българи.

инфо: www.planeta.tv

... прочети повече

Участия